Uroczyste obiady i kolacje firmowe

Menu

Przystawka:
Bukiet sałat z kozim serem, prażonymi migdałami, pomarańczą, buraczkami, malinami,  dekorowana kiełkami lucerny i kwiatem azjatyckiej fasoli.

Zupa:
Krem szparagowy z grzankami i kiełkami soi
Krem z borowików podawany z groszkiem ptysiowym

II danie:
Roladka z kurczaka z orzechami i rodzynkami
Płatki cielęce w muślinowym sosie
Filet z soli w lekkim sosie putanesca

Dodatki:
Kluseczki śląskie rumienione na maśle
Ryż po francusku z zielonym groszkiem
Bukiet warzyw w sosie imbirowym
Bukiet surówek

Deser:
Mus kawowy z gorzką czekoladą i likierem waniliowym
Szarlotka z bitą śmietaną i lodami
Owoce sezonowe i południowe

Koszt powyższej pierwszej propozycji menu wynosi 39,90-99,90zł netto za osobę.

Druga propozycja menu

Zimny bufet w tęczy smaków:
Sakiewki filo kanaki z borowikami
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Deski serów zdobione orzechami i winogronami
Pomidory nadziewane delikatną sałatką francuską
Babeczki z nadzieniami ziołowymi z orzechem włoskim
Jaja z musem grzybowym
Sałatka koktajlowa z awokado i czarnymi oliwkami
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska z tuńczykiem, okraszona winegret
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta

Słodkości:
Domowy sernik w czekoladowym sosie z kropla rumu
Owoce sezonowe i południowe

Koszt tej propozycji menu wynosi 34,90 - 99,90 zł netto na osobę.

Koszt obejmuje profesjonalną obsługę, zastawę, niezbędny sprzęt gastronomiczny oraz podstawową dekorację stołów.

Cena waha się w zależności od wybranego menu, ilości poszczególnych potraw i zakresu usługi.

Powyższa propozycja menu jest tylko naszą sugestią. Zawsze najważniejsze są dla nas oczekiwania Klientów.


Strona techniczna

• Wypożyczenie stolików okrągłych (ośmio - dziesięcio osobowych), 25zł/szt.
• Wypożyczenie stolików prostokątnych (ośmioosobowych), 12zł/szt.
• Wypożyczenie stolików koktajlowych (wysokich), 35zł/szt.
• Wypożyczenie krzeseł konferencyjnych, 5zł/szt.
• Zapewnienie pokrowców na krzesła, 5zł/szt.
• Zapewnienie obrusów, dekoracji podstawowej – serwetki, ponadto kompleksowej dekoracji stołów szwedzkich – gratis.
• Profesjonalna obsługa kelnerska i barmańska – gratis.
• Zapewnienie profesjonalnego nagłośnienia, 450-3000zł w zależności od nagłaśnianego zespołu i parametrów sprzętowych.
• Zapewnienie profesjonalnego oświetlenia, 100-1000zł w zależności parametrów sprzętowych.
• Dokumentacja – kamera plus zdjęcia na CD, 1900zł.
• Wydanie upominków i materiałów pomocniczych, dydaktycznych – obsługa wraz z organizacją stoisk wydawczych – zapewniające sprawne wydanie prezentów, zorganizowanie punktów wydawczych w systemie alfabetycznym, 500-2000zł.
• Zapewnienie ekranu 2-3m z rzutnikiem multimedialnym, 600-1000zł.


Zobacz możliwości stylizacji »