Bankiety firmowe

Menu

Zupa:
Krem z zielonego groszku z grzankami
Francuski krem pomidorowy z natką

Danie główne:
Grilowane fileciki z indyka serwowane w sosie dor blue
Warkocze schabu w sosie pieczeniowym ze śliwką
Łosoś norweski z rusztu z nutką masła ziołowego

Dodatki:
Ziemniaki z gałązkami kopru
Ryż z zielonym groszkiem
Pieczywo bankietowe

Sushi:
Philadelphia maki
Planeta Maki

Zimny bufet:
Rożki z łososia wędzonego faszerowane twarożkiem
Krabowe surimi z melonem w marynacie cafeedepori
Roladki z chrupiącego bekonu i wątróbki drobiowej
Platery gatunkowych wędlin i mięs pieczonych
Deski serów zdobione orzechami i winogronami
Ptysie faszerowane pastą szynkową oraz warzywną
Tartinki w bogatym wachlarzu smaków
Orzechy włoskie w duecie z serem pleśniowym
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Dwa rodzaje melona z hiszpańską szynką jabugo
Sałatka koktajlowa z awokado i czarnymi oliwkami
Sałatka włoska z owocami morzai i limonką
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska z tuńczykiem, okraszona winegret
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta
Sałatka francuska z kukurydza i szynką

Słodkości:
Galanteria cukiernicza
Ciasteczka bankietowe
Owoce sezonowe i południowe

Koszt powyższej propozycji menu wynosi 70- 150,00 zł netto za osobę. Koszt obejmuje profesjonalną obsługę, zastawę, niezbędny sprzęt gastronomiczny oraz podstawową dekorację stołów.

Cena waha się w zależności od wybranego menu, ilości poszczególnych potraw i zakresu usługi.

Powyższa propozycja menu jest tylko naszą sugestią. Zawsze najważniejsze są dla nas oczekiwania Klientów.

Pełną wersję oferty znajdą Państwo w pliku PDF.


Strona techniczna

• Wypożyczenie stolików okrągłych (ośmio - dziesięcio osobowych), 25zł/szt.
• Wypożyczenie stolików prostokątnych (ośmioosobowych), 12zł/szt.
• Wypożyczenie stolików koktajlowych (wysokich), 35zł/szt.
• Wypożyczenie krzeseł konferencyjnych, 5zł/szt. Zapewnienie pokrowców na krzesła, 5zł/szt.
• Zapewnienie obrusów, dekoracji podstawowej – serwetki, ponadto kompleksowej dekoracji stołów szwedzkich – gratis.
• Profesjonalna obsługa kelnerska i barmańska – gratis.
• Zapewnienie profesjonalnego nagłośnienia, 450-3000zł w zależności od nagłaśnianego zespołu i parametrów sprzętowych.
• Zapewnienie profesjonalnego oświetlenia, 100-1000zł w zależności parametrów sprzętowych.
• Dokumentacja – kamera plus zdjęcia na CD, 1900zł.
• Wydanie upominków i materiałów pomocniczych, dydaktycznych – obsługa wraz z organizacją stoisk wydawczych – zapewniające sprawne wydanie prezentów, zorganizowanie punktów wydawczych w systemie alfabetycznym, 500-2000zł.
• Zapewnienie ekranu 2-3m z rzutnikiem multimedialnym, 600-1000zł.


Zobacz możliwości stylizacji »