Catering na zimny poczęstunek

Menu

Catering na zimny poczęstunek - I Propozycja

Delikatesy stołu:
Orzechy włoskie w duecie z serem pleśniowym
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Ptysie faszerowane pastą szynkową oraz warzywną

Platery wędlin i mięs pieczonych:
Schab z pieca nadziewany śliwkami i morelami
Plastry pieczonego indyka z owocami żurawiny
Roladki z kurczaka nadziewane orzechami włoskimi
Terina drobiowa z orzechami i zielonym pieprzem
Salami a’la szeged, szynka wiejska
Wędliny, pęta kiełbas, balerony

Dodatki stołu:
Deski serów gatunkowych garnirowanych orzechami i winogronami
Rożki z łososia wędzonego faszerowane twarożkiem
Babeczki kruche z nadzieniami
Wybór pieczywa bankietowego

Sałatki serwowane w pucharkach:
Sałatka królewska z brokułami i prażonymi migdałami
Sałatka koktajlowa z awokado i czarnymi oliwkami
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta

Cena powyższej propozycji menu wynosi 49,90-89,90zł netto za osobę.

Catering na zimny poczęstunek - II Propozycja

Dania zimne:
Galaretki ze szparagami i krewetkami
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Schab z pieca nadziewany śliwkami
Plastry pieczonego indyka z owocami żurawiny
Terina drobiowa z orzechami i zielonym pieprzem
Deski serów garnirowanych orzechami i winogronami
Rożki z łososia wędzonego faszerowane musem twarogowym z ziołami
Wybór pieczywa bankietowego

Sałatki serwowane w pucharkach:
Sałatka koktajlowa z cząstkami pomarańczy, awokado i czarnymi oliwkami
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta

Cena powyższej propozycji menu wynosi 39,90-79,90zł netto na osobę.

Catering na zimny poczęstunek - III Propozycja:

Platery wędlin i mięs pieczonych:
Schab z pieca nadziewany śliwkami i morelami
Roladki z kurczaka nadziewane orzechami włoskimi
Terina drobiowa z orzechami i zielonym pieprzem
Szynka wiejska, wędliny, pęta kiełbas, balerony.

Dodatki stołu:
Deski serów gatunkowych garnirowanych orzechami i winogronami
Śledziki po kaszubsku
Babeczki kruche z ziołowym fromage i orzechami

Sałatki serwowane w pucharkach:
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta
Sałatka jarzynowa pod pierzynka majonezu

Koszt powyższej propozycji menu wynosi 34,90-74,90zł netto na osobę.

Catering na zimny poczęstunek - IV Propozycja

 

Delikatesy stołu:
Orzechy włoskie w duecie z serem pleśniowym
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Sakiewki z ciasta filo-kanaki a farszem drobiowym
Teriny drobiowe z warzywami
Ptysie faszerowane pastą szynkową oraz warzywną
Melon w towarzystwie krewetek

Tartinki:
-z węgierskim salami a la szeget
-z łososiem wędzonym i kawiorem
-z szynką i piklami
-z pastami rybnymi i serowymi
-z serem pleśniowym dor blue

Koreczki:
-serowo-owocowe
-salami i oliwkami
-z pieczoną śliwką i bekonem

Słodkości:
Owoce sezonowe i południowe
Ciastka bankietowe
Galanteria cukiernicza

Napoje:
Kawa podawana ze śmietanką
Herbata czarna i smakowa z plastrami cytryny
Soki owocowe w plejadzie smaków
Woda mineralna z plastrami cytryny

Koszt powyższej propozycji menu wynosi 29,90-99,90zł netto na osobę.

Cena menu obejmuje pełną organizację uroczystości, to jest obsługę kelnerską i techniczną, niezbędny sprzęt gastronomiczny, zastawę porcelanową, a także dekorację stołów – kompozycje kwiatowe, serwetki.

Cena waha się w zależności od wybranego menu, ilości poszczególnych potraw i zakresu usługi.

Powyższa propozycja menu jest tylko naszą sugestią. Zawsze najważniejsze są dla nas oczekiwania Klientów.


Strona techniczna

• Wypożyczenie stolików okrągłych (ośmio - dziesięcio osobowych), 25zł/szt.
• Wypożyczenie stolików prostokątnych (ośmioosobowych), 12zł/szt.
• Wypożyczenie stolików koktajlowych (wysokich), 35zł/szt.
• Wypożyczenie krzeseł konferencyjnych, 5zł/szt.
• Zapewnienie pokrowców na krzesła, 5zł/szt.
• Zapewnienie obrusów, dekoracji podstawowej – serwetki, ponadto kompleksowej dekoracji stołów szwedzkich – gratis.
• Profesjonalna obsługa kelnerska i barmańska – gratis.
• Zapewnienie profesjonalnego nagłośnienia, 450-3000zł w zależności od nagłaśnianego zespołu i parametrów sprzętowych.
• Zapewnienie profesjonalnego oświetlenia, 100-1000zł w zależności parametrów sprzętowych.
• Dokumentacja – kamera plus zdjęcia na CD, 1900zł.
• Wydanie upominków i materiałów pomocniczych, dydaktycznych – obsługa wraz z organizacją stoisk wydawczych – zapewniające sprawne wydanie prezentów, zorganizowanie punktów wydawczych w systemie alfabetycznym, 500-2000zł.
• Zapewnienie ekranu 2-3m z rzutnikiem multimedialnym, 600-1000zł.


Zobacz możliwości stylizacji »