Uroczystości rodzinne (chrzciny, komunie)
Propozycje Menu
I propozycja
Przystawka:
Sałatka z kurczakiem wędzonym i winogronami
Zupa:
Krem grzybowy podawany z groszkiem ptysiowym Żurek królewski z jajkiem i białą kiełbasą
II danie:
Łosoś norweski z rusztu z nutką masła ziołowego
Szarpane piersi z kurczaka z championami w sosie beszamelowym
Dodatki:
Ziemniaki z gałązkami kopru
Ryż po francusku z zielonym groszkiem
Bukiet surówek
Koszt powyższego menu wynosi 35,00-60,00zł netto na osobę.
Deser:
Talerz owoców w towarzystwie prażonego kokosu i sosu waniliowego z biszkoptami i rozetką bitej śmietany
Koszt deseru wynosi 7,90-19,90zł netto za osobę.
II propozycja
Zimny bufet – szwedzki stół:
Rożki z łososia wędzonego faszerowany twarożkiem
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Śledź w jabłku, cebuli i śmietanie
Babeczki koktajlowe z nadzieniem ziołowym
Deski serów zdobione orzechami i winogronami
Jaja w dwóch odsłonach - z grzybami i z kawiorem
Ruloniki szynkowe z musem chrzanowym
Sałatka królewska z brokułami i migdałami
Sałatka koktajlowa z awokado i oliwkami
Sałatka szopska w aromacie ziół
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Orzechy włoskie w ducie z serem pleśniowym
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Ptysie faszerowane pastami smakowymi
Tartinki w bogatym wachlarzu smaków
Pieczywo bankietowe
Koszt powyższej propozycji menu wynosi 49,90-89,90zł netto za osobę.
III propozycja
Zimny bufet – szwedzki stół:
Galaretki ze szparagami i krewetkami
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Schab nadziewany śliwkami pieczony w piecu
Plastry pieczonego indyka z borówkami żurawin
Terina drobiowa z orzechami i zielonym pieprzem
Deski serów zdobione orzechami i winogronem
Rożki z łososia wędzonego faszerowane musem
Sałatka koktajlowa z awokado i czarnymi oliwkami
Sałatka szopska z krojonym serem owczym
Pieczywa bankietowe
Koszt powyższej propozycji menu wynosi 39,90-79,90zł netto za osobę.
IV propozycja
Zimny bufet – szwedzki stół:
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Deski serów zdobione orzechami i winogronem
Śledziki po kaszubsku
Babeczki kruche z nadzieniem ziołowym
Sałatka szopska z krojonym serem owczym feta
Sałatka jarzynowa pod pierzynka majonezu
Koszt powyższej propozycji menu wynosi 34,90-74,90zł netto na osobę.
V propozycja
Zimny bufet:
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Deski serów zdobione orzechami i winogronem
Jajka faszerowane musem grzybowym
Pieczywo bankietowe
Koszt powyższej propozycji menu wynosi 29,90-69,90zł netto na osobę.
Słodkości:
Owoce sezonowe i południowe
Galanteria cukiernicza
Koszt słodkości wynosi 9,90-14,90zł netto za osobę.
Napoje:
Kawa podawana ze śmietanką i cukrem
Herbata czarna i smakowa z dodatkami
Koszt wynosi 4,90zł netto za osobę.
VI propozycja
Zimny bufet w tęczy smaków – szwedzki stół:
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Deski serów zdobione orzechami i winogronem
Dwa rodzaje melona z hiszpańską szynką jabugo
Rożki z łososia wędzonego faszerowane musem
Sałatka nicejska z kawałkami tuńczyka
Sałatka koktajlowa z awokado i czarnymi oliwkami
Sałatka szopska z serem owczym feta
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pomidory nadziewane delikatną sałatką francuską
Babeczki kruche z nadzieniami ziołowymi
Sakiewki filo kanaki z borowikami
Jaja z musem grzybowym
Pieczywo bankietowe
Słodkości:
Owoce sezonowe i południowe w kielichach
Galanteria cukiernicza
Napoje:
Kawa podawana ze śmietanką i cukrem
Herbata czarna i smakowa z dodatkami
Soki owocowe, woda mineralna
Koszt powyższej propozycji menu wynosi 34,90-99,90zł netto za osobę.
Koszt obejmuje profesjonalną obsługę, zastawę, niezbędny sprzęt gastronomiczny oraz podstawową dekorację stołów.
Cena waha się w zależności od wybranego menu, ilości poszczególnych potraw i zakresu usługi.
Powyższe propozycje menu są tylko naszą sugestią. Zawsze najważniejsze są dla nas oczekiwania Klientów.
Strona techniczna
• Zapewnienie terenu zielonego, 1000-2000zł.
• Wypożyczenie, montaż oraz demontaż zadaszenia namiotowego o powierzchni 50-100…m2, 22zł/m2.
• Wypożyczenie namiotów VIP o powierzchni 5x5m, 550zł netto/szt.
• Wypożyczenie namiotów o powierzchni 3x6m, 480zł netto/szt.
• Wypożyczenie stolików okrągłych (ośmio - dziesięcio osobowych), 25zł/szt.
• Wypożyczenie stolików prostokątnych (ośmioosobowych), 12zł/szt.
• Wypożyczenie krzeseł konferencyjnych, 5zł/szt.
• Zapewnienie pokrowców na krzesła, 5zł/szt.
• Dokumentacja – kamera plus zdjęcia na CD, 1900zł.
• Wypożyczenie (ośmioosobowych) kompletów ław bawarskich, 20zł/komplet.
• Wypożyczenie, montaż oraz demontaż podłogi drewnianej pod namiot, 15zł/m2.
• Zapewnienie profesjonalnego nagłośnienia, 450-1000zł w zależności od parametrów sprzętowych.
• Zapewnienie profesjonalnego oświetlenia, 100-700zł w zależności parametrów sprzętowych.